Rune 100 år mm.

Årsrapporter 2018
Flertalet SKK-klubbar har skickat in Årsrapporterna. De klubbar som känner på sig att detta ännu inte är gjort uppmanas göra detta snarast.
Glöm inte heller att sända in 7-kronan (gäller svenska klubbar) till Nordkassabevararen.

Ålderman Rune
Ålderman Rune är nu åter i hemmet efter vistelsen på sjukhus. Talade igår med Rune som nu ser framåt mot kommande Ting och Blot. Rune passar också på att fylla 100 år den 17 juni. Han önskar sig inga presenter men är det någon SKK-klubb som önskar uppvakta, sätt in en slant till Östergötlands OF, bankgiro 443-4148, och skriv i samband med detta ”Rune H, 100 år”. Inkomna medel skall användas till ungdomssatsning i Östergötland, helt enligt Runes önskan. Rune har ny mail: runehson@gmail.com

Våren/Sommaren
Vintern var i år lång. Det gjorde att flera tävlingar ställdes in. Tyvärr ställdes ett antal tävlingar in i Sverige p.g.a. avsaknad av funktionärer till viktiga funktioner. Detta är mer allvarligt än en sträng vinter. Nu när sommaren är här och Skogskarlarna har kamper och andra arrangemang runt hörnet gäller det att deltaga. Trevliga inslag i vardagen. Veteran-VM  i Danmark, 5-dagars i Ö-vik eller något annat OL-arrangemang, Skogskarlar vi kanske ses! Ha en skön, aktiv och trevlig sommar!

SUS, Carl-Erik