Hösthälsning från Hövitsmannen

Skogskarlsträffar

Hösten är här och med det Skogskarlsträffar. Nu när vi får träffas på nytt kommer säkert många att genomföra de tidigare planerade träffarna. Hoppas SKK-klubbarna runt om i Norden gör sitt yttersta för att så många som möjligt dyker upp på träffarna. Många har säkert lidit av det vi gått igenom och har behov av att åter få träffas.

Firande SKK-klubbar 2021

Under året är det några SKK-klubbar runt om i Norden som firar jämna år. Äldst av dessa är Dalarna som den 16 oktober fyllde 90 år. Storströmmen i Danmark firar sina första 60 år den sista november. Tjugo år yngre är Romerike i Norge som redan i maj månad fyllde 40 år. Yngst av årets jubilarer är Österbotten som den 7 december fyller 30 år. 

Nordrådet skickar en hälsning till samtliga jubilarer!

Storskogens SUS!!!

Höstens utskick

Nordrådet har sedan några veckor tillbaka gjort det traditionella höstutskicket. Läs igenom och skicka in det som vi önskar få information om. Glöm inte att skicka in förslag på Karlar som kan erhålla det Löpande och Ledande Guldet för 2021.

Allting 2022

Med utskicket fanns en preliminär inbjudan från kommande års arrangör av Allting. Den 27-29 maj ses vi i Dalarna. Jag har en förhoppning om att de flesta SKK-klubbarna kommer att deltaga. Inbjudan ligger under ”Allting” i menyn ovan.

På ett Allting dryftar vi olika frågor. Frågor som SKK-klubbar runt om i Norden önskar få diskuterat på Alltinget är du välkommen att skicka in till undertecknad.

Eftersom det blivit dyrt att skicka brev och post kommer här en uppmaning. Skicka klubbens behov av Sagan, supplement, silvertecken, vanliga nålar och annat som gamla och gröna Karlar kan behöva till Nordkassabevararen. Han tar med allt som önskas till kommande Allting!

Allting 2025

På nästa års Allting skall frågan avgöras vem som skall arrangera 2025. Om beslut tas att arrangera Allting Kristi Himmelsfärds helgen kommer det att arrangeras den 30 maj – 1 juni. Fundera på – ”är det vår tur nu?”

Till sist!

Ha en aktiv och intressant höst.

Storskogens SUS!