Vårhälsning från Hövitsmannen

Årsrapporter 2018
Det gläder oss i Nordrådet att så många klubbar skickat in Årsrapporter digitalt. SKK-klubbar som ännu inte skickat in, gör detta snarast! Ni underlättar arbetet för Nordskrivaren genom att göra detta.
Glöm inte heller att skicka in 7-kronan (gäller svenska klubbar) till Nordkassabevararen.

Ålderman Rune
Tyvärr måste jag meddela alla Skogskarlar i Norden att vår ålderman Rune ramlat och brutit sig. Det blir nu några veckor med benet i gips men Rune ser alla fram emot kommande aktiviteter under året. Talade med Rune på telefon för cirka en kvart sedan och han hälsar till alla runt om i Norden!
Krya på dig, Rune så ses vi snart på arenan igen!

Riksvandringen
Hoppas alla noterat datum för Riksvandringen i Blekinge. Arrangören meddelar att det finns plats för fler vandrare.

Våren
När man tittar ut idag, den sista dagen i februari, undrar man om våren är på väg. Dryga 10 minusgrader och en bitande vind som gör att kyleffekten är under 20 minusgrader. Ändå kan man via att det blir ljusare på morgonen och att solen går ner allt senare förmoda att den på G. Vi har att snart se fram emot tävlingar i skogen. Årets Veteran-VM gör i Danmark, missa inte detta!

SUS, Carl-Erik